Ik leer doe'a

Uitgeverij: iqraMedia
Pagina's: 24
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Model: 1135
Beschikbaarheid: Op voorraad
€4,00
Aantal:  
  • Voor 16:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis. Meer info
  • Vanaf €75 gratis verzending!
  • Standaard verzendkosten (NL) van €3.95. Meer info
  • Veilig betalen met:   
  • Voor vragen neem gerust contact met ons op.
Klantervaringen

Snelle levering.

Mijn bestelling was netjes stevig verpakt en snel geleverd! Top!..


text_stars
At de Jong
Met dit boekje hebben we de Doe'a verduidelijkt voor kinderen. Een man vroeg aan de Profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem): "O Profeet, er zijn zoveel manieren waarop we Allah mogen aanbidden. Geef mij iets makkelijks wat ik kan doen." De Profeet antwoordde: "Laat je tong altijd vochtig zijn met het gedenken van Allah." Voor ons dagelijks leven heeft de Profeet ons vele doe'a (smeekbedes) geleerd. Het is belangrijk dat kinderen deze leren en ook de betekenis ervan kennen. In dit boekje zijn er enkele opgenomen.
 
De Doe'a voor jouw ouders, voordat je gaat slapen en bij het opstaan, het toilet in en uitgaan, bij het aankleden, als je in de spiegel kijkt, voor en na het eten, als je in en uit het huis gaat, als je gaat leren en na een gesprek, in- en uit de moskee gaat, na woedoe en na de adzaan, als je op reis gaat en als je een zieke bezoekt, als je niest en als je dankbaar bent, na een nare droom, na het bidden en voor geluk.
 
We hopen dat het ouders en opvoeders zal helpen om kinderen de doe'a te leren. Moge Allah ons vergeven en moge onze intentie juist zijn. Dit boekje is samengesteld in het Arabisch, fonetische vertaling en Nederlandse vertaling.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: