Een beknopte beschrijving van de Djanaazah

Uitgeverij: As-Sunnah Publications
Druk: 1e druk
Jaar: 2021
Pagina's: 28
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Model: 1732
Beschikbaarheid: Op voorraad
€4,00
Aantal:  
  • Voor 16:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis. Meer info
  • Vanaf €75 gratis verzending!
  • Standaard verzendkosten (NL) van €3.95. Meer info
  • Veilig betalen met:   
  • Voor vragen neem gerust contact met ons op.
Klantervaringen

Dhr

Mooie gestructureerde site De nazorg is perfect..


text_stars
Anoir Chahim

Onze Islamitische wetgeving is zo compleet en alomvattend dat het alle aspecten van mensen behandeld, zowel tijdens hun leven als bij hun dood. Hiertoe behoren de regelgevingen van het bezoeken van iemand op zijn sterfbed, het aansporen om zijn laatste woorden te laten zijn ‘laa ilaaha ill Allaah’, het wassen van het lichaam van de gestorvene, bidden over hem, zijn schulden aflossen, zijn testament vervullen en nog meer.

De djanaazah is een onderwerp waar veel mensen nog niet precies van weten hoe het op de correcte wijze dient te worden uitgevoerd. Daarom willen wij graag een samenvattende tekst presenteren die de lezer helpt om te begrijpen en te leren hoe het dodengebed, en wat daarbij hoort, uitgevoerd dient te worden. Wij baseren ons hierbij op het welbekende boek van de Shaykh, de Muḥaddieth, Moḥammed Naaṣir ud-Dien al-Albaanie , het bekende fiqh boek ‘Manhadj as-Saalikien’ en nog ander werken van grote geleerden zoals Shaykh Ṣaalih al-Fawzaan en Shaykh Ibn al-‘Uthaymien . Voor verdere details omtrent hetgeen in dit boek staat verwijzen wij u door naar bovenstaande boeken.

Wij vragen Allaah om dit werk te zegenen en het een middel te laten zijn dat de mensen ernaar kunnen handelen op de correcte wijze volgens de Qor’aan en de Sunnah.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: